Női elegáns/alkalmi ruha világmárkák?
Eljegyzésemre szeretnék egy nagyon kifinomult és elegáns ruhát, milyen világmárkák közül érdemes választani?
Nem igazán szeretem a túl egyszerű ruhákat, legyen finom és nőies.
Köszi. :)
Elie Saab, Zuhair Murad, Vera Wang, Oscar de la Renta pl.
Tervezői darabok.
Nekem amúgy Elie Saab a kedvencem, én tuti tőle választanék valamit, ha lenne pénzem rá :D
Ne röhögtess már kérdező, Elie Saab haute couture tervező, nyilván nem filléres! Nem lehetsz valami tájékozott, ha ilyen alapvető dolgokkal nem vagy tisztában. A kb. 500 eurós zanotti cipődet, amit itt Németországban kb. minden 3. nő megengedhet magának néha feldughatod a seggedbe egy Elie Saab ruha árához képest...
Feltételezem, hogy kamu kérdés, de azért egye fene, válaszolok...
Mivel a Zanotti cipők elég extravagánsak gyakran, valami letisztultabb ruhát keresnék, vonalaiban és díszítésében.
De amúgy Ziad Nakad, Peter Langner, Valentino, Giambattista Valli, Rami Kadi, Ralph Lauren, Schiaparelli, Paolo Sebastian
és ugye a szokásosat, mint Chanel, Dior, Dolce&Gabbana, Armani, Versace, Givenchy, Marchesa említeni se kell...
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÓ, hol olvastad azt, hogy azt mondom, "filléres"? Azt írták, hogy elég drága tervezésű ruhák, én pedig véltem megkérdezni hogy mégis mennyire.
Másrészről pedig tényleg nem vagyok tájékozott, talán azért is tettem fel ezt a kérdést.Meglepő, ugye?
Nem tudom hogy miért lenne a kérdés kamu, jobb dolgom is van minthogy kamu kérdéseket tegyek fel nap mint nap.
Nem olvastam, hogy azt írtad, de ne tetesd már a hülyét. Aki megkérdezi, hogy egy haute couture tervező "tényleg olyan drága"-e, az vagy fogyatékos (amennyiben megengedheti magának) vagy nem ebben az árkategóriában mozog.
Az egyszerűbb ruhák 2-3000 euró körül mozognak amúgy, a szebbek 7-10.000 körül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!