Ti hordanátok azt a bizonyos Fila táskát?
A kezembe akadt egy Fila táska, amin még a címke is rajta van, gondolom a tescós pontgyűjtős akcióból maradt fenn a szekrény mélyén... Akkor nem hordtam, de most megfordult a fejemben. Szerintetek ciki? Hordanátok?
Aki egyébként nem tudná, a Tescoban osztották ezt a táskát pontokért pár évvel ezelőtt és konkrétan nem volt olyan ember a városban akinek ne lett volna :) ezért hamar le is csengett, mert szerintem elég ciki volt így hordani!
Attól, hogy itt van egy okoska aki lenézne; az emberek jelentős része magasról tesz rá, hogy milyen márkákat aggatsz magadra.
Előttem szólóval vagyok. Ha sportos táska kell használd, és abból a pénzből amiből egy cuki puma sporttatyót vennél inkább vegyél olyasmit amire tényleg szükséged van és kitudod használni.
Én írtam, hogy szoktam hordani pedig nem a stílusom. Szabadidő nadrág és sportcipő mellé tökéletes választás, megy hozzá.
A szövetkabátommal és magassarkúval viszont idiótán nézne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!