Egyes nők, lányok miért hülyülnek meg, ha vásárolnak?
bemennek egy ruhaboltba, és eszüket vesztik. Széttapossák, fellökik egymást 1-1 ruháért, ha meglátnak valamit, agy nélkül közlekednek, felrúgja az előtte álló embert, + jó hogy nem már a másik kezéből ki nem tépik a cuccot... -.- Amúgy lány vagyok, de nem fogom fel... tényleg :D
Nem egyszer tapasztaltam ilyeneket (ezért járok inkább 8 után vásárolni, kivéve ma, délután voltam kénytelen), egy barátnőm pedig mesélte, hogy egyszer kitépte egy nála 8-10 évvel idősebb nő a kezéből(!) a blézert, amit kiszúrt magának, merthogy a nőci vette előbb észre :D :D barátnőm persze nem hagyta magát, jelenetet rendezett, szóval kissé túltolta :D
Nem mondom, hogy én nem szoktam félrelökni azt, akinek pont ott jut eszébe megállnia és tátott szájjal bámulni a SEMMIBE (még ha a ruhákat nézné, de nem, csak les ki a fejéből vagy a telefont basztatja), ahol én is nézelődni szeretnék és az illető nem veszi a szolidabb jeleket, azon fel tudom én is húzni magam.
Én a magam részéről oda szoktam figyelni másokra is, ha látom hogy ő is nézelődne ahol én vagyok, akkor arrébb megyek, hisz már láttam amit kellett, nem tetszett meg semmi, akkor hadd nézze meg más is, én meg megyek tovább. Nem szoktam órákat állni egy állvány előtt.
De senkinek nem lenne pofám kimarni a kezéből a ruhát. Akkor már inkább megkérek egy eladót, hogy nézze meg a raktárban van-e még vagy várok hogy jöjjön új szállítmány, vagy elmegyek egy másik üzletbe, ahol még találhatok. De kitépni a másik kezéből... és még ő rendezzen jelenetet...... Úgy vágtam volna pofán a barátnődet a nőci helyében, hogy kirepült volna az ablakon. Azért mindennek van határa... Mi következik? Megtetszik neki egy autó, kirángatja a sofőrt, aztán elhajt vele?
A hülye elkényeztettet libák azt képzelik hogy kultúráltak,
de az állatkertben a majmok nem csinálnak ekkora "verekedést"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!