Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vegyek fel buliba crop topot?

Vegyek fel buliba crop topot?

Figyelt kérdés

Nézegettem partifotókat és kis túlzással minden második csajon crop top van a képeken. Úgy hogy egyáltalán nincs szép hasuk, vagy teljesen átlagos.

Én is olyan felsőt terveztem felvenni, amiben kivan a hasam (bár nekem szép hasam van) de így nem tudom. Nem nézne ki hülyén?

2016. márc. 8. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked jól áll, szép hasad van, akkor rajtad jól fog kinézni.

Viszont te is minden második lány akarsz lenni? Ha ez nem zavar, akkor simán vedd fel :)

2016. márc. 9. 06:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha nem oda, akkor hova? Iskolába nem igazán kóser, utcára esetleg nyáron :D
2016. márc. 9. 08:58
 3/8 anonim ***** válasza:
azért akarod felvenni, mert másokon is az van? vagy mi? nem értem. ha vékony vagy és neked tetszik a crop top, akkor vedd fel, csak arra figyelj, hogy legyen nálad hosszú, vastag pulcsi és kabát, mert éjszaka nagyon hideg van még.
2016. márc. 9. 13:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ;)
2016. márc. 9. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Ez az a trikó, ami 8 évesek trikómérete, de 2x annyi idősek veszik fel ?
2016. márc. 9. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
nem, ez a te méreted, csak a hossza rövidebb.
2016. márc. 9. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első rátapintott a lényegre: "Minden második lány" akarsz lenni?

Miért követed a birkákat?

Ha nem vagy biztos benne, nem éreznéd benne jól magad, ergo, nem neked találták ki. Olyat hordj, ami te vagy.

2016. márc. 10. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Jól érezném benne magam, az egyetlen gond épp ez ,hogy sok lányon látok olyat. szóval ez lenne a dilemma :)
2016. márc. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!