Mit vegyek fel buliba/clubba ha nem akarok miniszoknyát felvenni?
Figyelt kérdés
Nem jók a lábaim és ezért nem akarok miniszoknyát felvenni, se semmi rövid ruhát. Nekem szoknyába is a térdig érők állnak jól de egy buliba az annyira nem való szerintem... Mit vehetnék fel szerintetek?2015. jún. 9. 22:55
2/7 anonim válasza:
miért ne vehetnél térdig érőt buliba?
4/7 anonim válasza:
Nekem sincsenek jó lábaim, nem is veszek fel minit.
Ha a térdig érő jól áll, akkor vegyél fel azt, tök csinik vannak térdig érőben!
5/7 A kérdező kommentje:
Cicanadrágot mini alá egyszerűen undorítóbak és nagyon cikinek gondolom. Lehet tényleg inkább térdig érőt veszek :)
2015. jún. 10. 16:15
6/7 anonim válasza:
Én is cicanadrágot javasolok,nem mini alá hanem egy hosszított trikóval, rövid ujjúval pólóval.
7/7 eper-répa-barack válasza:
Bocsi,de azt írtad nem akarsz minit felvenni, én se a mini+cicanadrág kombóra gondoltam, hanem a mini helyett, valami hosszabb felsővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!