Milyen legyen a szalagavató ruha?
Figyelt kérdés
Én magamnak valami ilyesmire gondoltam: [link]
Fontos, hogy a ruhának hosszu ujja legyen, ezt szabad? Milyen ruha illik szalagavatóra?
A másik, ami tetszik, ez: [link]
Nem tudom, hogy megfelelő e a fazonuk, mert nem igazán láttam ilyen szabású ruhákat még szalagavatón, csak olyat, aminek fodros/nagyobb a szoknya része. Bevállaljam?
2016. márc. 7. 16:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem szalagavatóhoz jobban illik az első, és semmi baj nincs az ujjával sem.
2/6 anonim válasza:
Fontos, hogy ne legyen szűk az alja mert akkor nem tudsz benne táncolni. Ezért szokott bő lenni általában a lányokon a ruha szalagavatókon. Az ujjával semmi gond nincs.
3/6 anonim válasza:
Mindenkinek abroncsos lesz, elég hülyén nézne ki ha egyetlen lánynak másmilyen. A felső rész mindegy, az kevésbé látszik.
4/6 anonim válasza:
A második nem keringőruha, ezért elég nehezen tudnál benne táncolni, tehát mindenképp az első.
5/6 anonim válasza:
Nekem ejtett vállú volt, és abroncsos - utóbbit de utáltam -, mert másképp nem lehet benne keringőzni. :)
6/6 anonim válasza:
Az abroncs kell alá különben elég nehezen sőt inkább alig tudnál táncolni benne, sajnos van súlya és kényelmetlen, de tudsz benne lépkedni. A második nagyon nem illik oda, egyedül elég furán néznél ki szűkebb fazonba. Bemész a szalonba elmondod milyet szeretnél hidd el tudnak segíteni és tudják is hogy mi az ami még illik is oda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!