Mostani reggeleken ki mennyire öltözik fel?
Én egy farmerszoknyát szoktam felvenni leggingsel. Reggel nem fázok benne meg séta közben úgy is bemelegszem egy kicsit, később meg melegem sem lesz benne. Kabátból egy bélelt bőrkabátot szoktam felvenni amibe -15 fokban sem fázok és ebbe az időbe is tűrhető ha nem húzom be a cipzárt. Hosszú ujjú felsőt hordok ilyenkor, meg alatta pulóvert, a pulóvert leveszem ha kezd melegem lenni és a táskámba rakom így elég a kabát bőven. Cipőből sima boka csizmát veszek fel nem is fázok benne de melegem sincs benne +15 fokig.
Sapkát nem szoktam hordani csak ha erős mínuszok vannak, elég dús hajam van meg a fejem sosem szokott fázni.
Van nekem egy vékony kendő sálam az bőven elég szokott lenni erős mínuszokba veszek csak fel kötöttet.
24/N
- reggel télikabát pólóval, sapka, bakancs
- napközben vékony kabát hosszú ujjú felsővel, vászon cipő, szélben sapi is
- sál (vékony kendő) mindig, mert szeretem, és kivágottak a felsőim
Eddig még télikabátot hordtam,de pénteken vettem egy fekete bőrdzsekit,szóval mostantól azt hordom.
A kabát alá mostanában, ingeket,pólókat kardigánnal,néha pulcsit is veszek fel.
A nadrágom meg sima farmer,néha leggings.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!