Cipővásárlásnál az normális, ha a mintadarabot adják el nekem?
Figyelt kérdés
Ugye a kirakatban ki vannak téve a cipők, amiket a vásárlók felpróbálnak. Az egyik megtetszett, és az eladó ezt csomagolta be nekem, amit ki tudja már hányan próbáltak fel előtte. Ez így rendben van? Nem szóltam semmit, mert nem volt kedvem veszekedni, de azért kicsit most rágódom a dolgon.2016. márc. 4. 18:39
11/13 anonim válasza:
Nem értem, mi a probléma. Plázákba nem süt be a nap, ha meg utcai cipőbolt, és "kiszívta a nap", akkor mész másik boltba. Egyébként millióan próbálják fel ugyanazt a cipőt, szóval elég nonszensz dolgon hisztizel.
12/13 A kérdező kommentje:
Lassan megnyugtattok itt. :D
2016. márc. 5. 10:05
13/13 ~OnLány~ válasza:
Az is volt,mentem másik boltba,eszem ágában sem volt megvenni.
Ki hisztizik..?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!