Cipővásárlásnál az normális, ha a mintadarabot adják el nekem?
Ez minden cipőre igaz. Soha nem tudhatod, hogy előtted ki próbálta fel
. Szerintem, ha a kirakatból vette ki, akkor sokkal esélyesebb, hogy csak a te lábadon volt, gondolom az volt az utolsó abban a méretben.
Egyszer az volt velem,hogy bementem a kedvenc,szokásos cipőüzletembe,szandált akartam vásárolni.
A kirakatban találtam egy hozzám illőt,nagyon tetszett.Felpróbáltam és ugye pont jó volt.
Nem értem,az egyik pár volt csak kint,a másik valószínűleg a dobozában maradt a raktárban és mikor kihozta,hogy felpróbáljam a párját,a két cipő teljesen más színű volt.
Az egyik,ami a kirakatban volt,nagyon világos,bézs színű,a másik meg szemmel nagyon is láthatóan sokkal sötétebb volt. Nyár volt és a kirakatba besütött a nap,több mint valószínű,hogy kihúzta a nap a színét. :D
És nem volt ugyanabban a méretben sem több!
Csak akkor adják azt, ha nincs belőle több abban a méretben vagy a boltban. Nem kötelező megvenni, főleg ha hosszú ideje porosodik és a világítás kiszívja a színét. Ha csak 1-2 napja rakták ki, akkor még nem annyira gáz.
Nem veszekedni kell, csak kedvesen megkérdezni, hogy van e belőle még a mintadarabon kívül, ezért senki nem fog rád csúnyán nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!