Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gázos ilyet...

Szerintetek gázos ilyet felvenni, hordani?

Figyelt kérdés

Már nagyon unom, hogy folyton egy nagyobb szél kifordítja az esernyőmet,és tönkremegy. Meg amúgy is utálom hordani magammal állandóan.

Ezért most esőkabátot vettem. Csakhogy nem látok senkin esőkabátot, mindenki esernyőt használ. Gáz az esőkabát? A színe: világos kék :). Nem fognak hülyének nézni,mert esőkabátot húzok iskolába is? (Még eddig csak 1x vettem fel, de megnéztek...)

Mi a véleményetek róla??

Kép róla:

[link]

[link]

2016. márc. 3. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hat ha esik az eso akkor esik
2016. márc. 3. 18:38
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Attól függ hogy divatból vagy szükségből hordanád, de szerintem cseppet sem gáz mert ugye haszna van.
2016. márc. 3. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hasznos tud lenni, ha neked jó akkor ne érdekeljen hogy gáz-e vagy sem. Manapság nem sok ilyet látni az utcán, ezért nézhettek meg.

Én az esernyőt mondjuk jobban szeretem mert kevésbé leszek vizes (haj stb.) de ha kényelmesebb neked hordd

2016. márc. 3. 18:45
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz és ha többiek valamilyen oknál ofgva annak tartanák, akkor se érdekeljen mások véleménye. Meg amúgy is csak addig van rajtad, míg beérsz az iskolába, nem? És sokkal jobban lehet tárolni, mint az esernyőt, ne aggódj emiatt, az a lényleg, hogy praktikus.
2016. márc. 3. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor felvenném:

-kutyasétáltatás

-van 2 kisgyerekem, akiknek fogni kell a kezét (vagy babakocsis az egyik)

-biciklizéskor

Egyébként nem venném fel, sztem gáz.

Vannak ennél jobb esőkabátok is, nemcsak ez a műanyag.

2016. márc. 3. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
ha neked tetszik, ne erdekeljen hogy mast mit gondol.
2016. márc. 3. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Talán hasonlót felvennék:

[link]

[link]

[link]

(bár ilyeneket nem tudom hol lehet venni.)

2016. márc. 3. 19:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Hordd nyugodtan, egyaltalan nem gaz!
2016. márc. 3. 19:09
 9/12 ~OnLány~ ***** válasza:
100%

Ami a 7-es linkelt azok egész csinik.

De az a lényeg,hogy ne ázz el. Amúgy engem nagyon nem érdekelne,ki mit mond,ha meglátna egy olyanban,amit linkeltél.

A saját érdekemben venném fel,de csak amikor nagyon esik,ráadásul még a szél is fúj,olyankor amúgyis nehéz esernyővel közlekedni.

A gumicsizmáért sem vannak oda,de mégis hordom ha zuhog.

2016. márc. 3. 19:16
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
vicces, hogy amikor valaki ilyen ocsmányságot linkel, hogy gáz-e felvenni, akkor mindenki biztatja hogy dehogy, hordjad nyugodtan, ha neked ez tetszik. ha valaki egy rövidebb vagy kivágottabb ruhát akar felvenni, akkor meg elvan mondva minden ri*bancnak, ku*rvának, ami csak létezik. :D
2016. márc. 3. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!