Nektek tetszenek a Sugarbird termékei? És mi még a véleményetek az alábbi márkákkal kapcsolatban: Masca Fashion, Ashbury, My77, Amnesia, Mirage Fashion, X-Factory, Warp Zone, MissQ, Blue Nature, Allora, Mystic Day, Naomi Fashion, Envy Fashion?

Van pár SB ruhám, tunikák inkább de rengeteget eladtam szinte új állapotban mert nekem sajnos nem állnak úgy ahogy kellene.
Ezeket imádom és hordom:
Szóval az ilyen egyszerű lezser darabokat szeretem.
Van néhány Ashbury ruhám, Mirage is 1-2.
Többi hidegen hagy (Régen Amnesia és Magenta rajongó is voltam de mára nincs ilyen cuccom)
Nekem vannak Masca ruháimm,felsőim szeretem és csinosak,bár nekem a visszafogottabbak vannak a kevésbé virágos díszes,ez a sok nagy színes virág nem jön be.
Warp Zone farmer rövidnadrágom van ezt szeretem,jól bírja a használatot.
Blue nature nadrágjaim vannak,ingruha ezeket is szeretem.Mirage-ből az új kollekcióból néztem ki most egy tunikát,azt tervezem megrendelni.
Amnesia ami nem jön be,még semmit se találtam ott ami tetszene,olyan nyomasztóak a ruhái.😄

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!