Milyenek ezek a ruhák? Ha ilyen cuccokban láttok csajt mit gondoltok az öltözködéséről?
A legtöbb úgy néz ki, mintha találta volna valahol, de csak líg-lóg összevissza.
Nekem kimondottan rondák.
Talán azt, hogy nem ismeri annyira fel a minőséget, hanem meg vannak a kedvenc márkái, és azokhoz ragaszkodik.
Szóval, ha magadnak nézel, kicsit légy elfogulatlan, mert ezek a ruhák, nem önmagukért beszélnek (lógós, műszálas holmik), hanem olyan nőkre adták rá, akik népszerűek, és még a krumplis zsák is jól áll nekik....
Az utolsó farmer nem rossz, a többi nem tetszik, van, amelyik kifejezetten gusztustalan, mint egy zsák.
Azt gondolnám a lányról, hogy igénytelenül öltözködik.
A farmer nem nagyon talál ide, ez a típus ma már alapdarab.
A ruhák nagy része szerintem is ronda, de az első kettő nagyon tetszik, azok szépek. :)
ezek nem is rendes ruhák hanem hálóingek. Nagyon csúnyák! A farmer viszont tetszik.
Mit gondolnék egy arról aki ilyeneket visel? Hogy nincs ízlése .
Imádom az ilyen stílusú ruhákat! Cicanadrághoz is tökéletes! Azokon a napokon, amikor nincs kedvem a kiskosztümhöz és a tűsarkúhoz, egyszerűen kényelmesen szeretnék felöltözni, ilyeneket viselek. Csak nem Amnesiat, mert ez a márka számomra túl középszerű...
Nem vagyok oda a minőségéért. Egyébként eddig csak plázamacás csillivilli ruhákat készítettek, ez az új kollekciójuk pedig úgy néz ki, mintha átmásolták volna a Sugarbird mintákat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!