Férfiak szerintetek hogyan érdemes öltözködni terhes? Mit tartotok szépnek divatosnak esetleg szexinek? 36 hetes terhes nő, nagy pocakkal.26/n
A terhes nők szerintem elképesztően gyönyörűek tudnak lenni. Akadnak persze kivételek, de a többség nagyon szép. Szerintem a pocakot pont, hogy érdemes kihangsúlyozni, hogy látszódjon, hogy nem csak meghíztál, hanem az bizony kismama pocak. Meg persze a melleket is érdemes picit hangsúlyozni, ha szépen megnőttek.
26f
Szia!
Látom, nem mai kérdés, de muszáj pár szót mondjak ilyen kommentek után. Szerintem egy terhes nő gyönyörű! Mind azért, ami történik a testében és azért is, ami sugárzik sokszor egy kismamáról. Van olyan nő ismerősöm, akiben a terhessége alatt láttam meg először a szépségét, mert akkor tűnt igazán boldognak és egyszerűen ragyogott. Egy nagy pocak nem igaz, hogy nem szexi. Szerintem egy kényelmes, feszülős egyberuha (bocsánat, nem vagyok otthon a ruhanevekben :D) mindent visz. Akár térd fölé, térd alá vagy lábnál bővebb fazonú, mindegyik ízléses és szexi harisnyával is. Kifejezetten olyan dolognak tartom, amit érdemes kihangsúlyozni. Nameg a dekoltázs is nagyobbat szólhat ilyenkor. Kismama ruhák is szépek. Fontos, hogy kényelmes legyen, hisz ha jól érzed magad a bőrödben, az a legszexibb. 30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!