Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, ha egy vékonyabb...

Miért van az, ha egy vékonyabb lány felvesz egy szoknyát rögtön rossz szemmel néz rá a többi lány?

Figyelt kérdés

Már általános alsó tagozatban is összevesztek velem az osztálytársnőim, mert kaptam egy új ruhát vagy felvettem egy szoknyát vagy egy kicsit csajosabban öltözködtem.

Most már 3.-os vagyok a gimiben, de ez nem változott egyáltalán. Hogyha szoknyába vagyok kevèsbè akarnak hozzám szólni ès rossz szemmel nèznek rám (úgy tűnik).

De ők is szoktak szoknyába járni. Van 2 lány is az osztályunkban. Ők mindennap ès nekik ebből sose volt mèg problèmájuk.

Èn viszont emiatt nem tudok lemondani arról, hogy nèha napján egy kicsit csinibb legyek, mert az önbizalmam nem olyan nagy, de ha èrzem, hogy csinos vagyok akkor az rögtön meglátszik a hangulatomon ès egy kicsit dob az önbizalmamon is.

Apropó az osztály társam a barátom ès szeretnèk neki tetszeni. :D

2016. márc. 2. 23:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szimplán bebeszéled magadnak, és feltűnési viszketegséged van és megerősítésre vágysz az itteniektől. A kutyát nem érdekli, hogy mi van rajtad.
2016. márc. 4. 14:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. márc. 4. 18:24
 13/13 anonim válasza:

Mindig ugyanazok a lányok csinosak és vonzóak nadrágban, hosszú szoknyában, miniben, nyári ruhában és bikiniben. A többi lány meg csak úgy van.

Nem a ruha miatt irigyek a lányok, hanem a genetikai készlet miatt amint meglátnak egy náluk külső adottságban szerencsésebb nőt. Első perctől fogva.

2016. ápr. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!