Ciki ha bemegyek egy ún. kilós ruhaboltba és csak 1-2 pólót veszek meg?
Figyelt kérdés
vagy ide csak azok járnak, akik több kiló ruhát vásárolnak?
Egyébként kb. mennyi a súlya mondjuk 2 férfipólónak? :D
2016. márc. 2. 11:22
1/5 anonim válasza:
Ennek mi köze van a modellkedésnek?
Egyébként miért lenne ciki? Sokkal inkább a bolt égeti magát. Ugyanis ezek rendszerint géprongynak eladott ruhákat vesznek kilóra. Ők vásárolnak súlyra. Aztán van, amelyik eladni is így ad el, más bolt meg beárazza egyenként.
2/5 A kérdező kommentje:
az öltözködéshez akartam, csak félrement :)
2016. márc. 2. 12:09
3/5 anonim válasza:
Ez a géprongyos dolog marhaság. Lehet hogy ilyen is van, de amiket én ismerek egyáltalán nem ilyenek.
Kérdező: azt és annyit veszel amit akarsz, nem ciki.
4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. márc. 2. 12:16
5/5 anonim válasza:
Nem ciki, én is járok, pedig férfi vagyok. Kilóra pl. ingeket nagyon megéri venni. Lemérik és beszorozzák az árat, ha fél kiló, az se baj. Pl. egy öltönynadrág a kilósban 1200 Ft, egy kiló cucc meg 3500. Ritkán veszek több kilónyi cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!