Szerintetek melyik a legrosszabb divat ma a fiúknak?
Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 09:34
21/29 anonim válasza:
Ecset haj, páva kinézet, trotyi nadrág, vékonyka lábon passzos nadrág.
22/29 anonim válasza:
65%-os!
En nem foglak oltoztetni!
Es en igenis azert gyurok ,mi masert hogy lassak hogy nezek ki es nem magamat nezegetem a tukor elott....
23/29 anonim válasza:
Azért az egyenjogúságért folytatott küzdelem egy picit többről szólt ám mint, hogy legalizálják a nadrágot a nőkön, szóval ne gyere ezzel!
24/29 anonim válasza:
Nem csak a ruhazkodasra gondoltam nyilvan..
25/29 anonim válasza:
Még mindig a nők ellen zajlik ám számos esetben negatív diszkrimináció, nem fordítva!
26/29 anonim válasza:
A tömegstílus.
Nem igaz, hogy nincs egy önálló egyedi ötletük. (a lányokról is ezt gondolom.)
27/29 anonim válasza:
Nekem ezek a világfájdalmas feliratok nagyon visszataszítóak, halál, nincs jövő, stb. amit az Inditex nyom, illetve a sok USA-szöveg, logó, motorbike, gasoline stb. Jön a tavasz, és minden férfiruhaboltban, ami fiataloknak van szánva, tiszta gyászos színek uralkodnak.
28/29 anonim válasza:
Ecsethaj, "trotykos" nadrág, amiben úgy néz ki, mintha beszart volna, letolt gatya, super skinny (oltsatok le nyugodtan, de iszonyú lányos), köldökig kivágott V nyakú póló.
16/L
29/29 anonim válasza:
Ez meg fius egy lanynak!
Nem ? Kedves utcsoka...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!