Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS! Tally Weijlben lehet még...

SOS! Tally Weijlben lehet még kapni (többi lent)?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap láttam egy fekete színű, bőr-hatású, asszimetrikus szoknyanadrágot, az oldalán arany színű cipzárral. Ehhez hasonlít:

[link]

Nagyon megtetszett, de sajnos már csak xs-es méret volt belőle, mert akciós volt :( Ma meg már egyáltalán nem volt belőle.

Kérlek, ha láttok ilyet valahol, akkor írjátok le hol kaphatnék ilyet, mert sajnos neten sem sikerült rábukkannom.

2016. febr. 29. 22:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Nèzd meg esetlet ebay-en:) Vagy más üzletekben pl breshka vagy stradi.

De amúgy szerintem ez már szinte alap darab èn a miskolci tally-ba mindig látok.:)

Mondjuk nekem azèrt nem tetszik, mert szoknyának túl rövid ès mèg is rövid nadrág ès ha szembe megyek valakivel azt hiszi, hogy ennyikèbe vagyok:D

Nekem azok a bőr tènyleg rövid nadrágok tetszenek, nèzd meg azokat is:) olyanok bizti h vannak:3333:)

2016. febr. 29. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!