Laci911 kérdése:
Lányok, nők ti mekkora ruha mérgezett hordtok felül alul?
Figyelt kérdés
S és 28 pl2016. febr. 29. 20:53
1/9 Sunshinedoll válasza:
Felül S, alul meg M-est/ 38-ast, mit tudom én, mikor mi hogy van méretezve.
2/9 anonim válasza:
Ha ugyanolyan "számozás" szerint nézzük, akkor fönt XS, S, alul M, ritkán L.
3/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de nehéz is ezzel, mert van 2 ugyanolyan márkájú és anyagú (csak a szín más) XL-es pólóm s az egyik kicsi, a másik nem. Bámulatosak ezek a számozások.
A pólókat is összevissza számozzák, de mivel férfi pólók, az L már sokszor sátor, így abból M-eseim vannak.
Ugyanazokat a ruhákat hordom, mint 20 kilóval ezelőtt, csak a nadrágjaimból nem működik pár.
Na ezzel mit kezdesz, nem tudom :D Egyedül a melltartóméretemet ismerem, az 90-95C, pont mint 20 kilóval ezelőtt.
De láttam már XXL-esnek nevezett, igen karcsú derékra való nadrágot is, szóval a számozásokat meg se próbálom követni.
4/9 anonim válasza:
Felül S/M, alul M általában. De ruhadarab válogatja, mint már említették a számozás megbízhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!