Lányok akiknek összeér felül a combjuk ti hogy hordtok
ruhát?
Figyelt kérdés
nem tartom magam kövérnek mégis össze ér felül a combom és mikor nyári ruhát vennék fel mindig kidörzsölődik ahogy megyek ,súrlódás és társai (a legutóbbi 4 napig gyógyult) ti hogy oldjátok meg hogy ne dörzsölődjön vesztek valamit alulra ?olyan válaszokat nem szeretnék ,hogy fogyjak le
Szia! Én 172 cm és 57 kg vagyok, és nekem is kicsit összeér,de mindenkinek, ez egészséges. Csak a nagyon nagyon vékonyaknak nem ér össze. Na de a kérdésre válasz: én is hordok nyári ruhát, csak bugyi meg melltartó van alatta, a bőrnek nem szabadna ennyire kidörzsölődnie a saját combod érintésétől. Keress fel egy bőrgyógyászt,nem hiszem h ez normális
2014. aug. 8. 20:55
2/9 A kérdező kommentje:
hát igazából 32 fok melegben gyalogoltam 3-4 km felpakolva ,gondolom izzadság is közre játszott .....ilyen estben valahogy elkerülhető ? mert minden hova gyalog megyek ezért eddig nem is hordtam ruhát mert tudtam hogy megizzadok és ez lesz
2014. aug. 8. 21:01
3/9 anonim válasza:
Szia,
én mielőtt elindulok gyalog bekenem ott ahol összeér testápolóval :) egy darabig azon csúszkál az összeérő rész, és aztán se lesz rossz :)
2014. aug. 8. 21:22
4/9 anonim válasza:
Én mindig veszek fel harisnyát, olyan is van, ami elöl nyitott, és nem látszik ki a szandál alól, pl. ilyen: [link]
De vannak olyan harisnyák, amik ilyen biciklisnadrág szabásúak, bár ilyet eddig csak alakformáló változatban láttam, de jó lehet az egyik válaszoló testápolós ötlete is.
2014. aug. 8. 21:49
5/9 anonim válasza:
Van, akinek még 55 kilónál is összeár, van, akinek 65-nél már nem. Én 68 vagyok, most fogytam 13 kilót és sokkal jobb a helyzet, már nem dörzsölődik annyira :D
Megoldás erre lehet a hintőpor, testápoló.
2014. aug. 8. 22:05
6/9 anonim válasza:
Esetleg olyan bugyi, ami inkább ilyen rövidnadrág-féleség?
Nem tudom pontosan a nevét, de remélem érted, mire gondolok. Kb. mint egy alakformáló fehérnemű.
Golyós izzadásgátlót kentem az összeérő területre, nekem ez lett a tökéletes megoldás, fél napot simán kibír, én napi 12 km-t gyalogolok szoknyában, eléggé összeérnek a combjaim,de ez megoldotta az állandó fájdalmas sebet okozó kidörzsölődést.
2014. aug. 11. 19:44
9/9 anonim válasza:
amugy vannak ilyen hámositó krémek is amik utána ha kidörzsolodott rendbehozza:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!