Egy ilyesmi alkatú lányon nagyon ciki a miniszoknya, vagy néha azért be lehet vállalni?
2016. febr. 28. 22:02
11/12 anonim válasza:
Nem ciki, inkább ez mint egy narancsbőrös bokája sincs lábakon díszelegne a szoknya.
Sok lány ilyen lábakra vágyik, hát szerintem meg egyáltalán nem szép. Lehet akkor nincs esztétikai érzékem, de soha nem szeretnék ennyire vékony lábakat. Minden pillanatban attól félnék hogy egy nagyobb szél felkap és elvisz messzire...
12/12 anonim válasza:
Nincs bajom az ilyen lábakkal, szerintem oké rájuk a miniszoknya, csak remélem a kérdező nem úgy érti a kérdést hogy "jaj olyan kövér vagyok, olyan vastag a lábam, azért csini?" mert akkor felpofozom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!