Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy addidas superstar -t, és azt szeretném tudni, hogy szerintetek jól néz ki, divatos és megeri megvenni vagy egy hónap múlva már nem is lesz "menő"? Köszi a válaszokat, menni fog a zöld kéz ;) :D :)! 16/L2016. febr. 28. 15:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem döntsd el te! A mi véleményünk nem számít annyit:) 16/L
2/5 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem tetszik az a cipő, ráadásul tucat is lett.
3/5 anonim válasza:
Mivel már elég sok éve tartja magát a divatban, meglehetősen valószínűtlen, hogy 1 hónap múlva már ne lenne menő. Nekem viszont egyáltalán nem tetszik.
4/5 anonim válasza:
Ha csak azért vennéd meg, mert menő akarsz vele lenni, akkor az szánalmas. Vagy azért vedd meg a cipőt, mert tetszik, vagy szerintem inkább hanyagold. Tudod mostanában a tucatmenő csajok egyre cikibbnek számítanak...
5/5 anonim válasza:
Mellesleg az Adidas egy 'd'-vel írandó ott elöl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!