Megéri megvenni 8000ftért?
Figyelt kérdés
Úszódressz, klór álló tehát jobb minőségű. Viszont tudom hogy sem időm sem kedvem nem lesz ahhoz hogy az uszodába rendszeresen kijárjak, de amikor megyek akkor meg csak ne bikinibe menjek. Szerintetek is így drága?2015. dec. 29. 00:21
1/10 A kérdező kommentje:
Szeretném is megvenni, meg nem is. Egyszerűen nem tudom eldönteni.
2015. dec. 29. 00:25
2/10 anonim válasza:
[link] szinte mindenhol ennyi.
3/10 A kérdező kommentje:
Volt olcsóbb
2015. dec. 29. 00:49
4/10 A kérdező kommentje:
Szóval, azt akartam írni, volt olcsóbban még 3000ftért is, de az nem erősen klór álló és félő hogy az túl hamar tönkremegy. Vagy nem tudom
2015. dec. 29. 00:52
5/10 anonim válasza:
Vegyél nyugodtan olcsóbbat, a klórtól azért nem azonnal esik szét a fürdőruha, ha csak alkalmanként használod, akkor pláne. Szerintem a megfelelő kosárkialakítás fontosabb (már ha nem nagyon lapos valaki) - én nem szívesen nézem felnőtt nőkön azokat a béleletlen úszódresszeket.
Amúgy szerintem 8000Ft nem extrém sok fürdőruhára (ha kényelmes).
6/10 anonim válasza:
5-s vagyok, gyerekeim jártak éveken át úszni heti 1x, a sima fürdőruhák is kibírták. Nyáron ment mind tönkre a csúszdázáskor :). Meg ugye nem csak az uszodában van klóros víz, hanem a medencés strandokon, fürdőkben is.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Ez decathlon-os, nabaiji
2015. dec. 29. 08:14
9/10 anonim válasza:
Nekem is nabjaim van a dechatlonbol. En is elgondolkodtam h megvegyem-e. Szerintem nagyon kenyelmes rendszeresen is uszni (heti 4szer) nekem november ota birja.
Szerintem ha mar nem nagyon fogsz noni akkor erdemes megvenni, mert sokaig birja. Az viszont teny hogyha nagy a melled akkor strandra ne nagyon hasznald, mert annyira nem fogja h esztetikus legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!