31/47 anonim válasza:
de ostoba vagy, kérdező..:D csíragyerek
32/47 anonim válasza:
Mindenkinek ez a stilus jon be?!ne nevettess mar pls es mi alapjan csunyazod le te swag yolo gy***er?tudod neked nincs stilusod azqz igazsag te csak egy nagy kepu buta szanalmas kis fiu vagy.noj fel es vedd eszre h az ilyen kis fiukhoz csak a kis lanyok vonzodnak egy igazi nonek ferfi kell aki nem ilyen ropi meg bekepzelt mint te.jon egy fuvalat es elfuj:Dezzel a kis nyeszlett karoddal h fogod megvedeni a baratnodet?!:Dszerintem gondolkozz el magadon "meno swag yolo nekem stilusom van es minden csajnak en kellek es tojashejjal a s***en oltogatok mert ez meno"h**e gyerek:*
33/47 A kérdező kommentje:
nekem nem öregasszony kell te gyökér hanem a saját korosztályom :D akiket te "kislánynak" nevezel! add fel, a magadfajta csajok már csak a gyökereknek kellenek
2016. febr. 28. 15:57
34/47 anonim válasza:
15 eves vagyok csillagom;)es 21eves pasim van aki ferfi mert nekem nem kellenek az ilyen gy**ek mint te.
35/47 anonim válasza:
Kérdező, nem tűnik fel, hogy te magad vagy a gyökér? :D
Egy ropi (girnyó, sovány, izomtalan...soroljam még?) vagy, aki úgy öltözik, mint egy majom (hülyegyerek, páwa, primitív, másokat utánzó, stílustalan, klón).
Ezt annyira túlmagyaráztam, hogyha még így sem fogod fel, akkor komoly gondok vannak az agyaddal. :D
36/47 A kérdező kommentje:
szóval aki sovány azt semmibe kell nézni? az egy semmirekellő? amúgy meg légy büszke magadra te meg hogy egy pedofillal jársz
2016. febr. 28. 19:10
37/47 anonim válasza:
Nem azért nézünk hülyének, mert sovány vagy, hanem azért, mert azt hiszed, minden lánynak te kellesz :'D
38/47 anonim válasza:
Annyira buta vagy:Dmier lenne pedofil mert 21 eves?a pedofil ott kezdodne h ha 15 evesen egy 35-40eves csavoval jarnek:Damugy meg nem jonnek be az olyan felek mint te o legalabb megtud vedeni mert szerintem kettonk kozul en vedenelek meg xdIsten egot azt adott viszont agyat azt nem;)
39/47 anonim válasza:
Amúgy egy 21 éves csávó tényleg túl idős egy 15 éves kislányhoz. :'D
40/47 A kérdező kommentje:
jó engem nem érdekel hogy mennyi a korkülönbség, nekem is egy 11 éves csaj tetszik..de mi az hogy megvéd téged? rátok támad négy részeg akiknél kés van nem fog megvédeni! vagy mit gondoltál? hogy sebezhetetlen?
2016. febr. 28. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!