Ez nem stilus, eu a bershka otozoje. Jellegtelen ocska polo semmitmondo peinttel, jellegtelen rucatnadrag. Olcso es kinos, de gondolom most abban a korban vagy, hogy ez jelent valamit a mikrotarsadalmadban, szoval majd valtozik ugyis
2016. febr. 27. 02:06
12/47 anonim válasza:
Egyaltalan nem.
2016. febr. 27. 06:41
13/47 anonim válasza:
Nem!
2016. febr. 27. 08:14
14/47 anonim válasza:
nem. túl szűk a nadrág és a kivágás gáz a térdénél, a póló meg a cipő túl tucat, semmilyen. de gondolom 16 körül vagy, én meg 26 vagyok, szóval nem nálam kell sikert aratnia..
2016. febr. 27. 09:17
15/47 anonim válasza:
Nem; off: elég idiótán néz ki mindenkin a csőszárú, iszonyat szűk farmer ezekkel a bumszli cipőkkel :D :D
2016. febr. 27. 10:21
16/47 anonim válasza:
ha fiúzni akarsz akkor jó te kis meleg :)
2016. febr. 27. 13:28
17/47 A kérdező kommentje:
NA NYUGI
2016. febr. 27. 13:49
18/47 anonim válasza:
nagyon cink
17L
2016. febr. 27. 13:51
19/47 anonim válasza:
A cipő az ami nekem nagyon nem tetszik. A gatyan a kivágás,az nen tetszik,de irtad is,hogy van másik,szóval mindegy :D Kicsit lehetne bővebb a gatya,nem Ennyire passzos,mert vékonyak a lábaid,és a lábfejed igy ebbena cipőben iszonyatosan bumszlinak tunik. A pólóval nekem különösebb bajom nincs,lehetne ez meg egy picit szűkebb,de ez nem zavar :)
Ez igy nem tetszik,de ha a leirtak alapján változna,nekem tetszene. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.