Ti nem ódzkodtok a használt ruhától? (turkáló)
Arra gondoltam, hogy kéne pár ruha a szekrényembe, pólók, 1-2 pulóver, 1-2 darab ing, egy farmer és valami sötétebb nadrág. Az a baj, hogy ez bőven 20 ezer ft felett lenne amire jelenleg nincs pénzem. Viszont ruha mindenképp kellene, mert szeretnék változatosabban öltözködni, van amit már ki is nőttem. Így alternatívaként gondoltam esetleg a kínai üzletekre, de nem sokkal olcsóbbak mint a h&m, new yorker stb. és a minőségük nem tudom milyen lehet.
Emiatt gondoltam a turkálóra, mert elvileg vannak jó minőségű, márkásabb ruhák olcsón, de valahogy ódzkodok tőle. Más már hordta, beleizzadt, ne adj isten leette. Nem feltétlen látszik rajta, meg úgy is kimosnám, de titeket ez nem zavar ha ruhát vesztek? 17/f
Ez szerintem nem igaz, hogy ugyanannyi, mint máshol. Most pl. az összes darabos Hádában 50% kedvezmény van mindenre márciusig. Én szombaton vettem magamnak egy virágos tavaszi ruhát, egy nagyméretű sálat, és a kisfiamnak egy kockás inget és egy farmeringet, kereken 3000 Ft-ot fizettem ezekért. A H&M babaosztályon csak a farmering lett volna 3000, ha sikerül kifognom a leárazás, egyébként 5-6 ezer is megvan egy bébi ing.
Bevallom, a férfi cuccokat nem néztem meg, de a nőiből most 500-700 egy felső, pulóverek 700-1500, nadrág 700-1500 Ft körül voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!