Nagyon ciki az egybe részes fürdőruha?
szia:)
egyáltalán nem ciki:)
ezen az oldalon is írnak róla és a képre kattintva nézegethetsz még fürdőrucis képeket:
szerintem marha jól néznek ki:)
nekem legalábbis tetszenek:)
Egyáltalán nem, ha nem mamisat választassz, akkor jól is ki tud nézni. Esetleg nem gondoltál még olyan bikinire, amelyiknek fentebb ér a bugyija(vastagabb), így nem látszanak a csíkok. Esetleg tankinit még.
Egyébként ha látnád milyen emberek járkálnak a strandon, akkor egyáltalán nem aggódnál amiatt a pár csík miatt. Sokáig én sem mertem kétrészest felvenni, aztán a látvány miatt meggyőztem magam, hogy én sokkal kisebb darab vagyok, s ha az a nő felveheti a kétrészest, akkor én is.
(Dolgoztam fürdőruha butikban, ilyeneket el tudok képzelni fiatalokon 20-30 között)
(ez utóbbinak volt egy egyberészes változata is, ami nem teljesen egyberészes, mert hátulról olyan, mintha bikinit viselnél, viszont elég széles a bugyija ahhoz, hogy takarja a csíkokat, s a hasnál jobban összeér, mint a fenti bahama sokszínű)
Elég drágák, de jó minőségűek.
De az origami egy fokkal olcsóbb:
Dehogy ciki :)
Én nem szültem, 21 vagyok, mégis csak azért van egy piros, fekete pöttyös egyberészes fürdőruhám, mert annyira megtetszett a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!