Nagyon ciki még az egyberészes fürdőruha?
Hát ha olyan éretlen osztályod van akkor lehet hogy cikinek fogják tartani. De akkor ne foglalkozz velük.
Kínaiban vannak olcsó bikinik, valamelyik nap láttam egy ezres volt csak, semmi különös csak egyszínű, ha más nem vetess egyet, annyit csak kibírtok. Máshol tényleg drágák.
Hát olyant ami teljesen hasonlít rá nem találtam, de végülis kb. ugyanolyan mint egy normál egyberészes fürdőruha, csak a mellrésze más, arról sikerült egy bikini-felső részletet találnom:
Na a teteje kb. olyan mint ami a képen van, csak az egész egyberészes és piros.
tök furi a felső része nekem tetszik:D
szal nyugi
Egy határozott fellépéssel el tudod érni, hogy nem Te leszel kinevetve, hanem Te leszel az, aki egyedi!
Ha nagyon parázol, akkor keress az újságosnál olyan magazint, amiben vannak egyrészesek, és vidd el magaddal.
Ha nagyon rázós a helyzet, megmutathatod, hogy "ejnye, de le vagytok maradva a divat terén... már rég az egyrészes a divat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!