Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki még az egyberészes...

Nagyon ciki még az egyberészes fürdőruha?

Figyelt kérdés
14 vagyok, és Csütörtök/Pénteken lesz osztálykirándulásunk, de strandra megyünk. Nagyon parázok hogy ki fognak cikizni hogy rajtam egyberészes fürdőruha van, mert ugyebár minden korombeli lányon bikini van és ... :S ... Eddig nekem is bikinim volt, de most hirtelen jött ez a kirándulás és jelenleg nincs pénzem új fürdőruhát venni /Pláne amilyen drágák vannak manapság/ és most muszáj lesz abba mennem. Amúgy nem undorító meg csicsás, nagyon szép piros, egy betüvel az oldalán, csak félek hogy kiröhögnek hogy "Úristen de ciki vagyok" ... Szóval, nektek mi a véleményetek? Tudom hogy 14 évesen nem ezzel kéne foglalkoznom, de lécci ne csesszetek le!
2009. jún. 1. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
hát kicsit ciki de nem gond ha nincsenk rajta mindenféle fodrok meg ilyenek akkor semmi vész...esetleg linkelj egy képet róla és megtudod hogy nekem tetszik-e vagy nem de nem lesz ciki nyugi
2009. jún. 1. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

Hát ha olyan éretlen osztályod van akkor lehet hogy cikinek fogják tartani. De akkor ne foglalkozz velük.

Kínaiban vannak olcsó bikinik, valamelyik nap láttam egy ezres volt csak, semmi különös csak egyszínű, ha más nem vetess egyet, annyit csak kibírtok. Máshol tényleg drágák.

2009. jún. 1. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát olyant ami teljesen hasonlít rá nem találtam, de végülis kb. ugyanolyan mint egy normál egyberészes fürdőruha, csak a mellrésze más, arról sikerült egy bikini-felső részletet találnom:

[link]

Na a teteje kb. olyan mint ami a képen van, csak az egész egyberészes és piros.

2009. jún. 1. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Deh gáz az egyberészes fürdőruci! Pont ma,amikor már minden divat?!:D Ráadásul ha a felső része ilyen jól néz ki, akkor hol lenne már ciki!:D
2009. jún. 1. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

tök furi a felső része nekem tetszik:D

szal nyugi

2009. jún. 1. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy határozott fellépéssel el tudod érni, hogy nem Te leszel kinevetve, hanem Te leszel az, aki egyedi!

Ha nagyon parázol, akkor keress az újságosnál olyan magazint, amiben vannak egyrészesek, és vidd el magaddal.

Ha nagyon rázós a helyzet, megmutathatod, hogy "ejnye, de le vagytok maradva a divat terén... már rég az egyrészes a divat"

2009. jún. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!