Fiú hostesseknek szoknya kosztüm?
Figyelt kérdés
Tényleg létezik ilyen?2016. febr. 20. 15:38
1/12 anonim válasza:
Bizony! Letezik mert igy egysegesek!
Nezd meg este a hiradoban a rendorszovivonoket!
Ferfi egyenruhaban vannak!
Zako,ing,nyakkendo! Ez az egyenruha akkor felkell venni...
2/12 anonim válasza:
:DDDDDDDD Ne viccelj már...A nőknek és a férfiaknak is külön egyenruhájuk van legyen az pl. rendőr vagy MÁV ellenőr...
3/12 anonim válasza:
Nem láttam még, te hol? Linkelj róla hogy néz ki?
4/12 anonim válasza:
2!
Latom nem olvastad amit irtam!
Elso voltam!
5/12 anonim válasza:
Voltam már hostess még régen. Többnyire olyan munkáim voltak ahol nem volt megszabva egyneruha csak annyit kértek hogy normális farmer meg ing vagy galléros póló legyen rajtunk. Lányoktól is agy elegánsabb nadrágot kértek, vagy szoknyát. Annyit mondtak hogy magunk közt beszéljük meg a színét hogy nagyjából egységesek legyünk. Volt olyan munkám is ahol két lánnyal kellett dolgozzak arra kaptunk egyenruhát. Ők kék egybe ruhát kaptak nejlonharisnyával, én is ugyanolyat kaptam csak galléros pólóval és nadrággal. Olyan munkám is volt ahol tévedésből lány ruhát adtak ki nekem amikor telefonáltam hogy ezt mégis hogy gondolták és megmondtam hogy leszámolok, akkor közölték velem hogy tévedés de nincs már méretembe való férfi ruha így vegyem fel a lányokét de ott mondta az egyik tag hogy a szoknya részét valahogy tűrjem fel okosba adott egy picivel nagyobb nadrágot nekem és abba tűrjem bele, szerencsére a fölsője úgy volt kialakítva hogy a férfi pólóhoz hasonlított picit furcsa volt de ki lehetett bírni, ők mondták is hogy sosem várják el hogy férfi is ilyenbe legyen. Persze ilyen munkákra többnyire lányokat, nőket keresnek de néha örülnek a fiúknak, férfiaknak is mert ők is nagy segítségre lehetnek főleg ha lányokat, hölgyeket kell leszólítani.
6/12 anonim válasza:
Mekkora ugyet csinal egy ferfi ha noi ruhat kell felvenni !
Erdekes a rendorszovivo csajokat nem zavarja a ferfi egyenruha..
En sinam felvettem volna ferfi letemre mert igy legalabb latjak hogy egy ferfi is tud olyan rugalmas lenni mint egy no...
7/12 anonim válasza:
férfiak nem hordanak szoknyát. hacsak nem valami skót whiskeyt kell népszerűsíteni és ahhoz adnak rád skótszoknyát..
8/12 anonim válasza:
Ha az egyenruha resze akkor muszaj felvenniuk vagy mehetnek mas munkat vallalni!
9/12 anonim válasza:
Én még megláttam ilyet és bevallom, ha szembetalálkoznék egy szoknyás férfival meghökkennék. Legyen az egyenruha, akkor is furcsa szemmel méregetném és bármit is próbálnak rámtukmálni, megse hallgatnám, komolyan sem venném őket. Röhejes és polgárpukkasztó lenne számomra.
10/12 anonim válasza:
Én, amilyen férfi hostesseket láttam eddig, mind öltönyt/ zakót viseltek, szóval szerintem ez nem létező dolog, inkább olyan "városi legenda".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!