Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vannak oda rengetegen a...

Miért vannak oda rengetegen a Zaráért?

Figyelt kérdés
Mert 2x annyiba kerül egy egyszerű fekete póló, mint egy H&M-ben?

2016. febr. 19. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
minőségre nem jobb szerintem a h&m-nél, és azért vannak oda érte mert "menő" drágább mint a bershka, new yorker és társai és aki megteheti hogy ott vesz ruhát az "gazdag". az más kérdés hogy csak Magyarországon prémium márka a zara, máshol az f&f szintjén van..
2016. febr. 19. 15:51
 2/8 Dolli1993 ***** válasza:
Megválaszoltad. Nagyon sok olyan választ láttam, hogy jó minőségű holmit lehet ott kapni, de szerintem ez csak félig igaz.
2016. febr. 19. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az 1essel. Németországban lakó ismerős mesélte, hogy ott a Zara az átlag középosztály boltja, nem a gazdagoké.
2016. febr. 19. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:

a zara-ban is 2000Ft egy sima fekete póló, szóval az ilyen egyszerű ruha ott sem drágább. farmer is 10000, mint máshol kb. persze vannak drágábbak is, de én pl ennyiért vettem pólót és farmert is, és teljesen meg vagyok vele elégedve.

a zara itt is az átlag középosztály boltja. de nem tudom hogy ez miért probléma, a zaranak pont hogy ez is a célja. lemásolja a nagy divatmárkákat hogy másoknak is elérhető legyen. a gazdag nyilván vásárol majd hihetetlen márkás ruhákat magának, a csóró meg marad a turkálónál, kínainál.

2016. febr. 19. 18:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is azért, mert drágább mint a H&M, és emiatt "márkásabb" és sok ott az "egyedibb" holmi. Szerintem egyes árak pofátlanul magasak, és az átlag nem tudja megvásárolni.
2016. febr. 19. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nem hinném h az átlag magyar megteheti h a zarában vásárolgasson... Max leárazáskor
2016. febr. 19. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan sok különbség már nincs a H&M és a Zara között. H&M-ben is ugyanúgy 10ezer egy nadrág mint a Zarában, kabátok, dzsekik szintén nem sokkal olcsóbbak. Valamennyire persze olcsóbb a H&M, főleg leárazásokkor jobban csökkentik az árakat, de alapból véve azért bőven nem 2x drágább :D
2016. márc. 4. 14:53
 8/8 anonim válasza:
Szerintem nem sokkal drágább a H&M-nél.A Zara-ban is lehet kapni jó áron jó holmikat. Főleg azok vannak oda érte akik nem annyira gazdagok, de márkás ruhákat szeretnének. Az igazán jómódúaksokkal drágább, márkás holmikat vesznek (GANT, Camel, Hilfiger).
2016. márc. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!