Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen szinben divatos idén a...

Milyen szinben divatos idén a topánka (balerina cipő)?

Figyelt kérdés
lécci linkeljetek és ár is jöhet
2010. márc. 30. 21:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem idén már annyira nem divat ez a balerinacipő. Én legalábbis nem nagyon láttam a boltokban. Bár lehet, hogy tévedek :D
2010. márc. 30. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ma betévedtem egy kínaiba, hogy elüssem az időt, míg várakozok a buszra. Tele volt balerina cipővel. A szivárvány minden színében. De szerintem amit fel is lehet venni bármihez, az a fehér/vajszín és a fekete. Persze volt ott ezüst, arany, barna, lila, zöld, de hát azokat nem veheted fel akármihez.
2010. márc. 30. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A deichmann is tele van ilyen cipőkkel.Nézd meg a honlapjukat
2010. márc. 30. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem azért hogy nagyképűsködjek,de én New Yorkban élek,már mindenki a balerina ciőt hordja. Most vettem egy szűrkét,rózsaszin masnival.Nagyon szupi.
2010. márc. 31. 04:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló. Nagyon érdekelne, hogy milyen felsőkben járnak ott a 20-30 közötti nők?? Mit mivel hordanak. Nagyon sok műsorban látni, hogy olyan kis üzletek vannak ahol nagy a választék és elég szép, divatos ruhákat lehet kapni. Milyen árkategóriák vannak New Yorkban?? Milyen a stílusod és hol szoktál vásárolni.

Dehogy a kérdésre válaszoljak szerintem két alapvető színű balerinát jó ha beszerzel Feketét és fehéret, mert kora tavasszal ilyen változékony időnél hordhatod a feketét és amikor később már melegebb lesz felveheted a fehéret. Én is most egy fehér balerinát szeretnék venni.

2010. márc. 31. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen felsőkben,milyen ruhákban?

A világon mindenben.... Itt nincs divat. Nincs irányzat!

Az ujjatlan tophoz,UGG csizma! Februárban bunda,és lábujjköztes papucs.Nem néznek meg,ha egy dolláros N.Y-os poló van rajtad,de a GUCCI-t sem veszik észre.Ezért imádom Amerikát.Én is otthon egy kicsit különc voltam,rossz volt,hogy megfordultak utánam, "hogy néz ki" !Itt nem,és legalább egy kicsit nagyobb önbizalmat tanulok az itteniektől,és majd ha hazamegyek,szarok az emberek véleményére.

Átlagos vagyok,de imádom az extrém cipőket,sportos-divatosan seretek öltözködni.Ennyi.Az árakról,itt nekem olcsó,mert jól keresek.Otthon nemtudnék a fizetésemből így öltözködni.Muszály minden nap vennem egy darabot..nem tudok ellenállni. IGENIS DIVAT A BALERÍNACIPŐ !!!

Sziasztok.

2010. ápr. 29. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!