Hosszú fekete latex nadrághoz milyen felső illik?
Figyelt kérdés
Nem akarok annyira hosszút, de hogy mégse legyen túl kihívó, csak szexi meg csinos. és milyen színűt vegyek, mert túl fekete se akarok lenni. Buliba kéne.
18/l
2010. márc. 30. 20:29
1/11 anonim válasza:
hát valami párducmintás tunikát felvehetsz hozzá, az szexis, de csak akkor ha a leggings tiszta fekete
2/11 anonim válasza:
háromnegyedes ujjú piros tunika
3/11 anonim válasza:
Eggyetértek az elsővel,az úgy sexy.Vehetsz fel fekete felsőt is,de akkor fehér cipő,fehér öv..vagy fehér felső.
17/F
4/11 anonim válasza:
szerintem csak egy melltartót vegyél, a latex naci már nagyban adja, hogy úgynézz ki, mint aki a piroslámpás negyedből szabadult...
5/11 anonim válasza:
Szerintem valami piros, szex, kivágottat, ami kb. fenékaljig ér.
6/11 anonim válasza:
sztem valami bővebb, de kivágott tunikát, kb bármilyen színben, csak hozzá illő magassarkúval vedd fel :)
8/11 anonim válasza:
az első szerintem is a legjobb, viszont az utolsó válaszolószerinti coccos ocsmány=)
9/11 anonim válasza:
sztem amit az uccsó linkelt az sem ocsmány, de nem épp buliba való, talán az első link, a többi meg hétköznapokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!