Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mondjátok el nekem, hogy egy...

Mondjátok el nekem, hogy egy 15 éves lánynak miért fontos, hogy 50. 000 Ft feletti értékű, márkás karórája legyen?

Figyelt kérdés
A lányom osztályában ez a "menő". Nem fogom fel. Miért kell egy ennyi idős lánynak ilyen drága óra? Ha nagyon akarnám, tudnék venni neki egyet, de én magamnak nem veszek ennyire drága dolgokat, pedig rengeteget dolgozom...
2016. febr. 15. 22:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

1. Amiért sok kölyök Iphone 6S Plus-al tolja vagy Nájkí cipőben. Mert a szüleik ostobák és engedik nekik.

2. 50000-ért komoly óra? Nos ezek nem komoly órák,csak túlárazott divat vackok. Sznob idiótáknak.

3. Miért nem venne valaki drágán minőséget? Én a gimibe egy Omegát viseltem,igaz 40 éves példány volt és 150-ért vettem.

2016. febr. 17. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!