Tényleg a fiuknak is rövidebb rövidnadrág most a divat?
Én mindig rövidnadrágba járok, most kb olyan combközépig érőt hordok. Azt mondták a lányok azt osztályomban, hogy hordhatok rövidebbet is mert most az a divat.
16 F
Így február környékén nem mondhatni divatnak, de nyáron viszont tényleg divatosabb a rövidebb. :) Aki vékony alkatú azokon jól állnak ezek a szűk szabású combközépig érő skinny rövidnadrágok. :) Végre jobban is lehet kapni ezeket a rövidebb skinnyket, évek óta csak a térd alá érőket lehetett látni sajnos és abból is csak a bőszárúakat.
Nyáron én is kaptam egy combközépig érő feszülős skinny rövidgatyát barátnőmtől. :) Sokkal jobb volt benne flangálni a kánikulában, mint a térd alá érőkben. :)
Itt nem divatrol beszelunk, hanem mindenki azt vesz fel amit akar..
Es leszharja hogy kinek mi a velemenye!
Azert ne paljon be a shegged mert van egy ket kocsog akinek nem tetszik, nezd meg a lanyoknak mennyi eszuk van!
Ok mar rovidet hordanak!
Igen, az a divat. Már csak az idősebb pasik hordanak térdnadrágot. A fiatal srácok combközépig érőt vagy még rövidebbet hordanak.
Megjott az eszuk!Minek suljenek nyaron a felhosszugatyakban!?
A sok kis prud jatsza meg az eszet a terdalaeroben aztan akkora az erkolcsi ferto,hogy nem ettol megy az ember a falnak,hogy kint van egy ferfi combja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!