Fiúk! Ez csak engem zavar? :D
Csak engem zavar az, amikor felhúzok egy szűkebb farmert, akkor kilátszik a péniszem körvonala? :D
Ha pedig még fel is áll,akkor még durvább,én a pólót mindig ráhúzom,meg tök kellemetlen :D
Vagy csak szerintem az? :D
Lányok,ha ti megláttok egy srácot,akinek körvonalazódik a pénisze a nadrágban,akkor mit gondoltok?
Így érted? :D
Egyáltalán nem gáz, minden pasinak van töke (ideális esetben), és nem csak szűk nadrágban látszhat...
En is azokba jarok, de en ugy oldom meg hogy a fenekem feleig ero szuk polot veszek es az eltakarja elol is!
Ugy mint amikor a lanyok a leggingsnek nevezett kozonseges harisnyaba kimennek az utcara es a szalonkepesebbje hosszu poloval takarja el a tevepatat...
Csak a szuk gatya elleneseknek ajanlanam a 11-es versenyzo linkjet ott mindenkin boszaru gatya van es megis latszik a cucc!
Vagy igy mar rendben van..?
Én töbnyire szűk farmerokat hordok. De inkább vastagabb anyagúakat. És véletlenül se vékony sztreccses feszülőst.
Így egyáltalán nem látszanak a domborulatok. Legalábbis nem részleteiben. Így tehát nem is zavar.
Ha pedig felállna a szerszám, inkább segít "lefogni" a szűk farmer. Egy bő, buggyos gatyában sokkal feltűnőbb lenne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!