Szerintetek az baj, ha fiukent szoktam leggingst es bugyit hordani?
Miert lenne baj?
Mindenki azt vesz fel amiben kenyelmesnek erzi magat!
Kinek lenne baj? Engem az sem zavarna ha miniszoknyában táncolnál a fő tér közepén, mert nem járok arra...
Hogy otthon mit csinálsz az meg magánügy.
Lány vagyok
Szerintem bajnak semmiképpen nem baj, de számomra elég lelombozó lenne, ha a barátom bugyit hordana. Mármint félre ne értsd, mikor nem találkozunk, vagy mikor csak csinálunk valami közös programot, de nem alszunk együtt (~lényegében mikor nincs különösebb testi kontakt~), akkor értelemszerűen nem baj, meg nem is találom cikinek..csak nekem nem jön be. Fiúkon mindig alsógatya fog tetszeni.
A leggings meg..otthonra kényelmes, semmi gond nincs vele, amíg nem mész benne máshova.
Utolsó leányzó!
A férfi tangáról mi a véleményed? Az bejönne neked egy esztétikus, formás fenéken? :)
5!
Ti annyi ferfi ruhat hordtok az utcan az nem gond?
Csak a fiuknak nem szabad semmit ugye?
Én is viselek leggingset. Én mondjuk hidegbe nadrág alá szoktam venni mert a vastagabb nadrágjaim nem valami kényelmesek főleg hogy rendszeresen kell autóba ülnöm ott meg megy a fűtés abba bele lehet rohadni, kint meg akkor megfagyok benne.
A munkás nadrágom nem elég vastag a jéger alsó meg mindenhogy kényelmetlen nekem. Én mindig legingset veszek alá van vékonyabb meg vastagabb is. Van egy vékony amit a bartánőmtől kaptam mert rá nagy rám igaz 1 számmal kisebb de igen nyúlékony anyaga miatt pont jó rám. Sportoláshoz is csak azt veszek fel, kényelmes nem is zavar a mozgásban sem és nem is rohadok bele de nem is fázok benne. Azt rövid nadrággal szoktam hordani de előfordul az is amikor egy vékony szabadidő nadrág alá veszem fel amikor hűvösebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!