Ilyen fiúként fölösleges bemennem a bershkaba?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy megyek egy városba ahol van bershka és körül szeretnék nézni bent, azonban 87kg vagyok és itt az oldalon elnézve, ezeket a nadrágokat ilyen kis mitugrász nádszál gyerekekre szabták.. jól sejtem, hogy fölösleges lenne bemennem mert amúgy se találok magamra semmiféle göncöt se?2015. okt. 30. 12:59
1/3 anonim válasza:
Próbálkozhatsz. De nem hiszem, hogy az lesz a te boltod :D Lassan már olyan, mint egy gyerekruha bolt.
Én a női ruhákon azt vettem észre, hogy minden eggyel kisebb, mint ami rá van írva. Máshol s-es, m-es ruhák jók. A Bershkában viszont az l-esek, vagy azok sem.
2/3 anonim válasza:
Dehogyis, ezek a nádszál gyerekek nagyon helyesek, aranyosak, a kis pipaszár lábacskáikkal, de kb. azt az érzést váltják ki az emberből, mint a simogatnivaló gombszemű kiskutya. Egy nagyfiúnak, akinek már van combja, vádlija... sokkal jobban állnak ezek az emberformát visszaadó ruhák. És nem vágom most a Bershka árulistáját, de azért el szoktak menni a számozások tőled nagyobb méretekeig. Sőt, a kisebbeket kapkodják el, a nagy méretű ruhák meg mindig tízesével lógnak egy helyben félévekig. A 87 kiló nem egy extrém dolog, bár ha ez 170-hez társul, azt tényleg nem kéne szűk fazonban mutogatni. Viszont ha 190, akkor meg tökéletes alkatod van.
3/3 A kérdező kommentje:
Pont 190 centi magas vagyok, szoval okes, akkor szerinted nyugodtan elmehetek?
2015. nov. 1. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!