Fiúknak idén divat lesz a leggings esetleg rövid gatyával kombinálva?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 20:46
11/20 Senkivok01 válasza:
Koreában 2013-ban volt az a divat. én nemtudom magyarországon lesz-e.... valószínüleg igen... divat lesz idén
12/20 anonim válasza:
Az viszont nem érdekel, hogy a nőknek kényelmes-e vagy sem.
13/20 anonim válasza:
szerintem dobd el és égesd el!! :)
17L
14/20 anonim válasza:
Te meg a ferfi acelbetetes bakancsodat!
Az is jol mutat kislanyokon!
Igaz utcso?!
15/20 Sunshinedoll válasza:
Max a futópályán vagy a new yorki divathéten.
16/20 anonim válasza:
Ha a skinny nadrágok divatok, akkor a leggings már nem nagy dolog, főleg jó időbe még kényelmesebb is, mint a gombos, öves nadrág. Nem feltétlen kell, hogy passzos legyen, ha 1 számmal nagyobb, gyűrődik akkor nem ciki.
17/20 anonim válasza:
Miért lenne ciki, ha feszül? Pont az a lényeg benne, hogy feszes legyen mindenhol, bokától derékig. :) Szerintem pont akkor ciki, ha nagyobb egy számmal, és gyűrődik.
18/20 anonim válasza:
Ahogy a 17-es mondja ugy igaz!
19/20 anonim válasza:
Tehát akkor bvzis a hajfestés férfiaknak, bvzis az arcápolás férfiaknak, de a cicanaci az macsós.
20/20 anonim válasza:
Jó biztos van akinek bejön ha passzos, de ez a ritkább, magamból kiindulva írom. És ha a mai kamasz nagyon vékony lábúak akarják hordani, szerintem hülyén néz ki, ők inkább ne passzos hordjanak, közép vastag lábon állna jól, én a csajokon is bénának tartom akiknek gólya lábai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!