Fiúknak idén divat lesz a leggings esetleg rövid gatyával kombinálva?
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 20:46
1/20 anonim válasza:
Lehetséges, a skinny nadrágok után nem lenne már fura szerintem. Főleg ha valaki felveszi és utána a többi.
2/20 anonim válasza:
Nálam minden télen divat, amikor kint focizom. :D Ja, hogy utcára napi használatba? OMG... F/22
3/20 A kérdező kommentje:
Pedig látni nèha fiúkon
2016. febr. 7. 21:30
4/20 anonim válasza:
Erre gondolsz?
Ez eddig is divat volt bizonyos körökben, de elterjedni nem fog. Amúgy sportolóknál gyakori ősszel, tavasszal.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm erre szerintem nagyon vagány
2016. febr. 7. 22:09
6/20 anonim válasza:
Hogy utcai divatban mennyire fog elterjedni azt nem tudom, de páran biztos felveszik majd, ahogy eddig is. :) Sportoláshoz viszont egyre többen hordjuk, mert jól néz ki, és kényelmes is. :) Mondjuk szerintem csak simán a leggings sokkal jobban néz ki, mint amikor ráhúznak egy rövidgatyát is. Rövidgatyával szerintem kicsit béna, legalábbis sportoláskor mindenképpen.
7/20 A kérdező kommentje:
Mindenki hordja úgy ahogy jól áll neki!
2016. febr. 7. 23:11
8/20 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez focipályán kívül senkinek nem áll jól.
9/20 anonim válasza:
Utcso!
Szerinted!
Ha valami kenyelmes miert csak sporthoz viseljuk?
En a futogatyamba szoktam kozertbe is menni...
10/20 anonim válasza:
Én hordok leggingst de nem rövidnadrággal, úgy nem kényelmes, ez a pyrex stílus nem jön be, ha hosszabb felsővel van hordva, úgy simán bevállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!