Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Öltönyhöz milyen órát illik...

Öltönyhöz milyen órát illik felvenni?

Figyelt kérdés

Többször olvastam (illetve sokan mondták) hogy öltönyhöz csak bőrszíjas órát illik felvenni.

De időről időre több emberen láttam (akár élőben, akár a médiában, akár egy filmben) hogy öltöny mellet ilyen búvár stílusú órát viselnek, ami fém csattal van ellátva.

Illetve ha esetleg a búváróra nem fémszínű és nem is fekete, hanem kék számlappal és kék vagy kék/piros lünettával van ellátva, akkor az is megy az öltönyhöz?

2016. febr. 7. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos van erre protokoll, de szerintem általánosságban bármilyen óra passzol egy öltönyhöz, kivéve a műanyag szíjas és digitális kijelzős verziókat (+ okosóra). Azok minden, csak nem elegáns.
2016. febr. 7. 09:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Bőrszíjas illik. Ha nem túl hivatalos a rendezvény,akkor viselhető fém szíjas búvár modell. Lehetőleg egyszínű lünetta.
2016. febr. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!