Melyik az elegánsba, avagy melyik illik jobban egy öltönyhöz?
Ugye alapesetben az ovet es az orat ugy valasztjuk ki hogy vagy a szinuk egyezzen meg a cipoevel, vagy a rajtuk talalhato femek legyenek osszhangban a cipon talalhato femekkel. Magyarul barna femcsattos cipohoz illik barna szinu femcsattos ovet, es barna szinu femcsattos orat valasztani.
Az meg hogy a cipo milyen, az oltonytol fugg. Rossz tehat a megkozelitesed.
Én megmondjam őszintén egyiket se választanám. Nem csak azért mert nem az én ízlésem, de még minőségben sem olyan kiválóak. Én a Daniel Klein órák valamelyikét javasolnám (belépő szint), azok viszonylag tartósak és egy megfelelően összeállított öltöny + öv + cípő + kiegészítő kombóval nagyon elegánsan mutatnak. A szíja ezeknek se lehet valami tartós. Az én Festina órám szíja sem bírta 1,5 évnél tovább, pedig nem volt olcsó óra. Én még a helyedben gyűjtenék egy kis pénzt a , hogy utána ne legyen hiányérzeted, hogy hát van de mégsem az igazi.
Daniel Klein órák: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!