Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi lest idén nyáron az igazán...

Mi lest idén nyáron az igazán menő öltözék 20-on éves lányoknak? Nézegettem a bemutatókat, de nem tudtam kivenni. Szeretném felfrissíteni a ruhatáram!

Figyelt kérdés
2016. febr. 6. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Hát az semmiképp nem menő ha úgy öltözöl mint a többi agymosott birka. Olyat hordj ami tetszik és jól áll neked. Elég megnézni a mostani divatot, mennyire ocsmányul áll a legtöbb emberen.
2016. febr. 6. 22:19
 12/17 anonim ***** válasza:
69%

8-as vagyok: nézd, stylist vagyok, nekem sem tetszik, hogy amiről kihirdetik, hogy divat, azt mindenki elkezdi hordani tekintet nélkül arra, hogy jól áll-e neki vagy sem. Csak itt az a baj, hogy rengeteg embernek nincs egyéni stílusa.

Nincs önismeretük, nincs olyanjuk, hogy ránéznek egy ruhadarabra és eldöntik, hogy ez nem én vagyok/ez teljesen én vagyok/ez nem én vagyok, de tetszik.

Pl. szerintem a ceruzaszoknyák nagyon szexisek, de rajtam nem áll jól. Akkor sem, ha divat. Így azt nem veszek fel soha.

Végül is erről szól, ha stylist vagy - az ember stílusát kell megtalálni, nem ráaggatni mindent a kifutókról.

2016. febr. 6. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
Gyapjú cuccokat vegyél fel. Az ugyanis birkából van, így nem fogod idegennek érezni magadon.
2016. febr. 7. 02:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. Vannak, akik olyan eredetiek, hogy egy egyszerű kérdésre nem képesek egyszerű választ adni. Engem az idei trend érdekel és nem más jó tanácsok. Köszönöm mégegyszer azoknak akik vették a fáradságot és ha még van olyan aki nem próbálja értelmezni a kérdést csak adna pár jó tippet annak nagyon örülnék. Eddig azt jegyeztem meg, hogy csipke és bőr. Mindenki úgy öltözik ahogy jónak látja és jól érzi magát. Én most jól érezném magam,ha a régi -számomra unalmassá vált, de mindig felvehető darabokat az új trend szerinti darabokkal frissíthetném.:) Cipő trend is érdekelne. Szép napot Mindnyájatoknak!
2016. febr. 7. 12:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű úgy frissíteni a ruhatárad hogy jól nézz ki. Először is nézd meg mi lesz a divat. Utána felejts el. Menj be egy boltba és próbálj fel ruhákat. Ami jól áll és tetszik is vedd meg. Kész. De most komolyan, az aktuális divat a legtöbb lánynak nem áll jól, ne azért hordj valamit mert "divatos" hanem mert szereted azt a ruhát és jólesik hordani.
2016. febr. 7. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
Cipőből a slippon. Olyan sok értelmes dolgot nem találtam még én se az idei trendekről, csak annyit, hogy a fekete és a fehér színek lesznek dominánsak, és az oversize fazon. De én is rengeteg pasztell cuccot látok már most. Ennyi :) A bőr meg a csipke szerintem eddigis divat volt mindig, és az oversize se mai dolog.
2016. febr. 7. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig az összes kommentet, de cipőből ezek a kötős espadrillesek és topánok nagyon mennek:

[link]

2016. jún. 13. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!