Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nike Air Max 90 cipőről...

Nike Air Max 90 cipőről vélemények?

Figyelt kérdés
Mennyire divatos ez a cipő, mennyire menő? Ilyennel szemezek most, elég drága (50.000 Huf), vennétek ilyet?
2016. febr. 6. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Valóban (sokak szerint szerencsére) lecsengőben van a nagy divathulláma. Mellesleg én mindig is szerettem ezt a cipőt, van is ilyenem, meglátásom szerint most is elég strapabíróak, a régebbiek még inkább azok voltak. Kényelmes is, a kinézetéről persze lehet vitatkozni. Pár cipővel váltva hordva évekig fog szolgálni, persze ha rendesen vigyázol rá.
2016. febr. 7. 08:33
 12/16 A kérdező kommentje:

Szerintem ez a Nike sportcipő az egyik legjobb design, csak az a baj hogy a mai termékek minőségével nem vagyok elégedett.

Sok cipő 6-7 hónap múlva tönkremegy, pl. ketté törik a talpa stb.

pl. egy Marks and Spencer cipőnek.

2016. febr. 7. 10:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Jó hát, a 90-es szerintem a Maxek közül is jobban sikerült modellek közé tartozik, bár kétségtelen, hogy sokaknak "sótlan" ez a cipő, semmi "izgalom" nincs benne, azon kívül, hogy páran ettől menőbbnek gondolják magukat. Nekem viszont a sok csiricsáré színkombináció nem tetszik, az egyszerűbbek viszont bejönnek.
2016. febr. 7. 14:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem Air Max 90 Essential van, en nagyon szeretem azt a cipőt es sztem jól is nėz ki ! :) Annyira bejön, hogy már nėzegetem a következő Air Maxot :DDD
2016. febr. 8. 23:25
 15/16 anonim válasza:
Szia! Én már vagy fél éve vettem eggyet... Nekem nagyon bejött a pipa ami egy ici picit kezdett lekopni de azon kívűl nagyon jól bírja amint már említettem fél éves és hát azta én meg vagyok vele elégedve!:)
2016. febr. 13. 15:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. febr. 13. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!