Mennyibe kerül manapság (2016-ban) egy divatosabb esküvői vőlegény öltöny? Nektek mennyi volt, aki mostanság vette?
Figyelt kérdés
Nézelődtünk a vőlegényemmel, de horror árakba bukkantunk itt Budapesten és környékén. Ti tudtok olyan helyet, ahol egy elfogadható esküvői öltöny nem akciósan 95 000 Ft? És, ahol méretre is igazítanak esetleg?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2016. febr. 3. 17:40
11/14 anonim válasza:
Tévhit, hogy ha nem Budapesten élsz, ott bármi is olcsóbb. Vidéken is vannak olcsóbb és drágább szolgáltatók/szolgáltatások/termékek. Aki drágábban is el tudja adni a minőségibb termékét/szolgáltatását az eladja ott ahol van rá kereslet.
12/14 anonim válasza:
A kérdés feltevőjével egyetértek! Bocsánat, de egy szaros öltöny ne érjen már 95000 Ft-ot....főleg aki 1 évben 1-2szer vagy annyiszor se hordja.. Annak MINEK? Aki szerint, meg nem is drága az egy idióta! Bár ha én is valami unatkozó, gazdag pesti ficsúr lennék, akkor könnyen megtehetném...
13/14 anonim válasza:
Most nézegettem egy öltönyt, Titem márkájú, tehát nem gagyi. 53.000 Ft lenne....hát...mit mondjak. Irreálisan sok, egyszerűen az egész nem ér ennyit.
14/14 anonim válasza:
Mindenkinek más a fontos. A különbség abban van, hogy van aki képes ezt kezelni és értelmesen meggnyilvánulni, nem kezd el egyből irreálist kiáltani csak mert valamiről fogalma sincs. Kedves utolsó: tartottál már fent olyan vállalkozást ami öltönyöket készít? Még én sem, de pont ezért nem is kezem el lehúzni azt aki igen. Magasfokú tudatlanságra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!