Mennyibe kerül manapság (2016-ban) egy divatosabb esküvői vőlegény öltöny? Nektek mennyi volt, aki mostanság vette?
Nézelődtünk a vőlegényemmel, de horror árakba bukkantunk itt Budapesten és környékén. Ti tudtok olyan helyet, ahol egy elfogadható esküvői öltöny nem akciósan 95 000 Ft? És, ahol méretre is igazítanak esetleg?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Mi csináltattuk egy nagyon kedves lánnyal Pest megyében. Ő tervező is egyébként.
Az általad írt ár egyáltalán nem horror.
Tisztában vagy azzal hogy egy jobb minőségű gyapjú öltöny szövetnek 20.000 ft/métere?
Egy öltönyre kell alaphangon 4.5 méter. És akkor még bélés,kellékek stb.
És akkor ingyen dolgozzon neked a varrónő MÉRETRE!
Szuper" egy mentalitás nem mondom...
Amúgy meg kedves drága második válaszoló, igenis drága egy 90-100 ezer Ft-os öltöny, őszintén az. Szegény szerencsétlen varrónők :D off netán te is az vagy?
Én csak nem szeretném ha lehúznának ezért kérdeztem...
NA, SZÉP NAPOT!
Nem vagyok varrónő,viszont hányingert kapok a hozzád hasonló spúr,fillérb..ó gyökerektől mint te!
Minden kéne de jó ócsón! Hát van egy rossz hírem:senki nem hülye,hogy ingyen dolgozzon neked! Ha meg nem tetszik,akkor ott a turkáló,pont az olyan se--fejeknek,mint te,az a te szinted!
Jézusom, hogy te mennyire buta vagy, nagyon buta. Iszonyatosan alacsony, lehet az IQ-d, mint egy papucsállatkának :D
Mi nem szórjuk a pénzt, senki nem mondta, hogy olcsón kell. Érettségid megvan? Ahhoz nem szükséges, hogy tudj szöveget értelmezni. Hmm.. biztos fizettél érte valahol, hisz te nem sajnálod semmire :D :D (gyerekek ezt mutogatni fogom másoknak, ilyen egyszerűséget anyám :D).
Talán ki kéne elégülnöd ahhoz, hogy normális hangnemben válaszolj embereknek? Jajj... sajnálom nagyon, de nagyon.
175.000.- Ft.-ért., és az még nem is a legdrágább volt.
Mégis mit gondoltál mennyibe kerül egy alkalmi/méretre készült holmi?!
Ahogy a varrónőkről írsz,elég suttyó,mit ne mondjak. Nálunk van a családban,és megdolgozik a pénzéért,elhiheted. Vagy mit gondolsz ő ingyen adja neked az anyagot,a szaktudását,koptatja a gépeit,ő talán nem adózik? Tisztában vagy azzal hány munkaóra egy minőségi öltöny elkészítése?
Lehúznak? Nos,ha így gondolkodsz, nehogy költs egy fillért sem, a proli stílusod alapján neked a kukázást ajánlom,talán ott találsz egy mások által megunt,kidobott vőlegény öltönyt INGYEN is...
Szia!
Az én férjem abban a szalonban varratta meg magának az öltönyét, ahonnan én kölcsönöztem a menyasszonyi ruhám.
Kiválasztottuk a fazont kb-re, amit a hölgy a boltban mutatott nekünk készen, csak, hogy tudjuk mégis milyen lenne egyben az öltöny ha készen lesz. Utána kiválasztottuk az anyagot és a színt. Így, hogy teljesen a férjemre szabottan varrták meg, kb 35-40 ezer volt neki. És nem a legolcsóbb anyagból, hanem ami tavaly nyáron divat volt, sportzakó fazonban stb. Erre még rájött az ing amit megvettünk hozzá, az kb 10.000 volt, a mellényt amihez volt nyakkendő pedig grátiszban odaadták ingyen nekünk arra a napra mivel kb minden abból a szalonból volt. Szerintem lehet, hogy érdemes lenne utánajárnotok, hogy mennyibe kerülne ha úgy varratnátok egyet, mert szerintem sokkal olcsóbb, és utána igazgatni sem kell, meg tuti passzolni fog mindenhol a vőlegényeden. Igaz mi egy kisvárosban élünk messzebb Pesttől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!