Mennyire igaz, hogy a 90-es években szinte minden lány tangát hordott?
Figyelt kérdés
tanga2016. jan. 30. 17:07
1/10 anonim válasza:
Annyira igaz, mint az, hogy minden lány 2016-ban tangát hord.
2/10 anonim válasza:
Gondolkozz egy picit. Szerinted mennyire igaz, hogy a Föld népességének fele ugyanolyan fehérneműt hord? Na ugye, nem is nehéz.
3/10 anonim válasza:
Amennyire emlékszem, így volt. Soha sehol (uszodai öltöző, tesi stb.) nem láttam senkit, aki ne tangában lett volna, de ezt így kb. 12 éves kortól, és az utcán is rengetegszer lógott ki, a bugyi vonala meg nem ütött át.
Nem mondom, hogy mindenki azt hordott, de ez volt a divat.
4/10 anonim válasza:
Én kb. 3 lányt ismertem, aki tangát hordott.
5/10 anonim válasza:
Semennyire. Inkább később vált nagyon általánossá.
6/10 anonim válasza:
Én is úgy emlékszem hogy a nagy többség tangát hordott, sőt szándékosan úgy hogy a széle ki is látszott... elég gáz volt.
7/10 anonim válasza:
Én akkor jártam suliba, nálunk kb senki nem hordott. Inkább később, 2000-től.
8/10 anonim válasza:
90-es években még nagyon nem volt általános. Talán a legvégén, de inkább kétezres évek. Akkor elég sok csaj azt hordta, előbb a nyakig érő fajtát, aztán jött a csípőfazonú.
9/10 anonim válasza:
Igen 2000 körül. Bicikliző nő, hátul kint a tangesz. És tényleg a magas változat volt akkor.
10/10 anonim válasza:
Mellékinfó:
Ugye fűnek-fának kilógott a tangája és az a poén, hogy ilyenkor elképesztően szexisnek hitték magukat az emberek, közben meg cikik voltak.
Emlékszem akkoriban egy fodrász mondta, hogy a vendégnek már nem tudja hogy terítse be a hajvágó kendővel, hogy takarja a vendég Bugyiját. :D
Mondjuk ilyen ízlésficam divat manapság is van, lásd pics.anaci, vagy az ennél pár fokkal szolidabb haspóló nagyi-nacival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!