Lehet sok pénzből nagyon minőségi másolat órát venni? (többi lent)
20: Ebben az esetben attól függ, milyen körnek akarsz vele üzenni?
Ha üzleti, politikusi körökben akarsz vele mozogni, ott valószínűleg gyorsan kiszúrják.
Ha aranyásó cicababákat akarsz vele felszedni, valószínűleg ők is.
Átlagemberek körében meg majdnem tökmindegy, mert ott egy jól mutató 50-60.000-es, eredeti óra is eléri ugyanazt a hatást.
Amúgy erről az óra dologról az a sztori jut eszembe, mikor tavaly Londonban voltunk és bementünk az Oxford St-en lévő Burberry üzletbe.
Gondolhatod, volt az üzletben elég sok kikent-kifent, páváskodó figura, mégis a szeme sarkából mindenki egy fazont nézett, pedig egy egyszerű barna cipőben volt (nyilván többszázezres) meg egy feltűrt ujjú egyszínű fekete pulóverben. Csak volt a csuklóján egy tömör arany, gyémánt számlapos Rolex Daydate...
#23 - igazából a replikák minősége változó, mert sokan próbálkoznak a dologgal.
Értesz angolul? Mert akkor érdemes órás fórumokon körülnézni, hogy hol milyen minőségű termékeket lehet beszerezni.
Akkor sem értem kinek akarsz menőzni... Szerintem iszonyatosan gáz! Ha meg megteheted, akkor vedd meg az eredetit! Én is azt tettem, teszem! Bár a Hilfigerből kiindulva úgysem fogod!
Menj ki Isztambulba, ott a piacon tudsz venni mindent! Kirakatok vannak tele kamu órákkal. Csak ha 2 hónap múlva beadja a kulcsot, akkor cseszheted a százezredet is. És még be is égetheted magad elég rendesen!
Dehogy teheti meg, privátban megírta, hogy a teljes megtakarításának a 70%-a elmenne egy ilyen másfél milliós karórára.
Akkor pedig nem teheti meg, hiába van effektíve ennyi pénze, Aki megteheti, az két hét alatt megkeresi az árát... Max. egy hónap.
Ajjaj, kérdező, akkor igencsak kár volt elbüszkélkedned privátban, hogy milyen szép teljesítmény ennyi pénzt összeszedni 19 éves korodra.
Szóval tulajdonképpen sz.rt se tettél érte, csak beleszülettél egy gazdag családba és most nem tudod, mit kezdj jódolgodban a papa-mama pénzén.
Te már ne is haragudj, de tényleg nagyon hülye vagy.
Ha azt mondod, az osztálytársaid előtt akarsz menőzni, hogy fatert megint lenyúltad végtelen pénzzel akkor felmész AliExpressre, és láss csodát, ott vannak a 3 milliós órák hamisítványai 10-30k-ért.
Ha azt mondod, te akarsz lenni a 10-es kisfőnöke, akkor joggal beszél le róla mindenki, mert ott mindenki tudja, valójában nem teheted meg + értenek hozzá, és amint látod ki is szúrják.
U.i.: Egyikkel sincs tapasztalatom, mert elegánsnak vettem egy ToughSolaros Edifice-t, hétköznapokra ütni-vágni meg ott eggy G-Shock. Hidd el, ezt is megdicsérik, mert nem ezzel akarok villogni, csak normális ember módjára hordom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!