Lehet sok pénzből nagyon minőségi másolat órát venni? (többi lent)
Hamis óráért 150k forintot? Hmmm, vannak bajok.
Ne, ne adj 20k-nál többet semilyen replikáért, mert csak csalódás fog érni. A volt munkaadómnál minden hétfői értekezleten láttam egymás mellett a hamis (kisfőnöké) és az eredeti (cégtulajdonosé) Breitlingot, hát látszott hogy az egyik 60 euró volt, a másik meg párezer.
#11 - kiegészítés: akkor inkább egy bolti, új Seiko5, mint egy Breitling replika. De ez csak az én nézőpontom.
Egy páréves, használt, de eredeti Tissot szerintem pont vállalható kompromisszum amire te szeretnéd: az már olyan márka, hogy arról hallottak az emberek, de a modellévet nem tudják megtippelni (max az évtizedet a tok kiviteléből) és csak sejtik hogy milyen drága.
Gondolom az olyan csajoknak akarsz villogni, akik a pénzesebbekre buknak. (mert csaknem a pasiknak akarsz tetszeni.)
Hidd el, az olyan nők vérprofik, könnyen kiszúrják, hogy hamis.
Na meg nyílván akkor a tobbi cuccodon (ruhák, kocsi) is drágának kéne látszania. Nem éri meg.
14, ezzel gyakorlatilag a "mitől vehető komolyan egy ember" humánfilozófiai problémához jutottunk el. :)
Én egy 35-40 ezres Skagennel a karomon is elegánsabb vagyok, mint ő a hamis Breitlingjával.
Nos, alapvetően ott fog megbukni a mutatvány, hogy hiába veszed meg a legprofibb replikát is, amiről alapestben lehet, hogy 100-ből 99 ember nem mondaná meg, hogy hamis, ha közben a BKV-n utazol.
Szóval ezzel akkor lehet trükközni, ha többi cuccod viszont eredeti. Tehát minimum van hozzá egy A6-os Audi/5-ös BMW/ Volvo XCvalemyennyi, stb autód, tetőtől talpig minimum Hugo Boss cuccokban jársz és úgy állandó jelleggel van nálad 3-500e Ft készpénz a zsebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!