Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet sok pénzből nagyon...

Lehet sok pénzből nagyon minőségi másolat órát venni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Maximum 150.000 forintot szánok órára. Nézegettem őket és találtam ennyiért szép Claude Bernard órákat. Viszont foglalkoztat, hogy hogyan lehet rendelni külföldről vagy venni itthon (vagy máshol) nagyon minőségi hamisítványt a milliókba kerülő órákból? Elhinnék hogy eredeti mert lenne rá pénzem csak nem akarok annyit adni érte. Tudom, hogy 150.000 forintért bőven van sok szép eredeti is de a kérdés lényege nem ez hanem az, hogy létezik e igazán minőségi hamisítvány? Vagy átverés mind? Gondolok itt a külföldről rendelős oldalakra meg minden egyéb forrásból beszerezhető másolatokra. (tehát aki azt mondja, hogy ennyiért csakis az eredeti éri meg azzal nem jutok előrébb)

2016. jan. 29. 14:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Hamis óráért 150k forintot? Hmmm, vannak bajok.

Ne, ne adj 20k-nál többet semilyen replikáért, mert csak csalódás fog érni. A volt munkaadómnál minden hétfői értekezleten láttam egymás mellett a hamis (kisfőnöké) és az eredeti (cégtulajdonosé) Breitlingot, hát látszott hogy az egyik 60 euró volt, a másik meg párezer.

2016. jan. 29. 15:03
 12/32 anonim ***** válasza:
11, ez durván vicces. :D
2016. jan. 29. 15:06
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

#11 - kiegészítés: akkor inkább egy bolti, új Seiko5, mint egy Breitling replika. De ez csak az én nézőpontom.

Egy páréves, használt, de eredeti Tissot szerintem pont vállalható kompromisszum amire te szeretnéd: az már olyan márka, hogy arról hallottak az emberek, de a modellévet nem tudják megtippelni (max az évtizedet a tok kiviteléből) és csak sejtik hogy milyen drága.

2016. jan. 29. 15:06
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
#12 - azt láttam volna, amikor az egyik a hamis Breitlinggal beült a 1,3M forintért vett (műszakilag fos) Jaguarjába; a másik meg az eredeti Breitlinggal a karján egy 8 milliós, vadiúj Toyotába. De az emberek java ott is csak a márkajelzést látná, hogy a Jaguar majd mennyivel drágább, mint egy mezei Toyota...
2016. jan. 29. 15:08
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az olyan csajoknak akarsz villogni, akik a pénzesebbekre buknak. (mert csaknem a pasiknak akarsz tetszeni.)

Hidd el, az olyan nők vérprofik, könnyen kiszúrják, hogy hamis.

Na meg nyílván akkor a tobbi cuccodon (ruhák, kocsi) is drágának kéne látszania. Nem éri meg.

2016. jan. 29. 15:21
 16/32 anonim ***** válasza:

14, ezzel gyakorlatilag a "mitől vehető komolyan egy ember" humánfilozófiai problémához jutottunk el. :)

Én egy 35-40 ezres Skagennel a karomon is elegánsabb vagyok, mint ő a hamis Breitlingjával.

2016. jan. 29. 15:22
 17/32 anonim ***** válasza:
#16 - Persze. Talán még én is elegánsabb voltam nála, pedig a legalapabb, nem fémszíjas automata Seiko-t használom a hétköznapokra. :)
2016. jan. 29. 15:37
 18/32 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezt megbeszéltük. :D
2016. jan. 29. 15:56
 19/32 anonim ***** válasza:

Nos, alapvetően ott fog megbukni a mutatvány, hogy hiába veszed meg a legprofibb replikát is, amiről alapestben lehet, hogy 100-ből 99 ember nem mondaná meg, hogy hamis, ha közben a BKV-n utazol.

Szóval ezzel akkor lehet trükközni, ha többi cuccod viszont eredeti. Tehát minimum van hozzá egy A6-os Audi/5-ös BMW/ Volvo XCvalemyennyi, stb autód, tetőtől talpig minimum Hugo Boss cuccokban jársz és úgy állandó jelleggel van nálad 3-500e Ft készpénz a zsebben.

2016. jan. 29. 15:58
 20/32 A kérdező kommentje:
Akinek nem lenne világos a többi cuccom is drága nem csak az óra lenne az. Amúgy Tommy Hilfiger ruhákba járok csak.
2016. jan. 29. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!