Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Uj csizmam nyomja a sarkam....

Uj csizmam nyomja a sarkam. Meg nem torte fel annyira hogy seb legyen, vagy verezzen, de sarkamnal nyom valami csontot?

Figyelt kérdés
Mit lehet ellene tenni? Be fog puhulni? Egyebkent mubor deichmannos csizma.
2016. jan. 29. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbálj sarokemelőt beletenni.
2016. jan. 29. 09:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyebkent rajottem, hogy van ott valami bor, ami ossze van varrva egy a cipovel, es amiatt fajhat. Talan megszokja a labam, ha meg nem, akkor visszaviszem, es tanulok az esetbol.
2016. jan. 29. 16:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Kalapáld meg jó alaposan azt a részt.

Nekem is mindig nyomta a csontom a varrás, de mióta nekiesek a kalapáccsal (bár legutóbb klopfoló akadt kézbe), akár többször is, míg be nem törik, semmi bajom. :)

2016. jan. 30. 19:42
 4/5 cydor válasza:
ha a sarokcsontod áll ki arra van direkt sarok betét. ha a talp kényelmetlen akkor vagy talpbetét vagy vidd vissza. én visszavinném, hátha csak ez a darab hibás, és másik kényelmes...
2016. febr. 28. 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Azóta jobb lett már, sikerült betörnöm!:)
2016. márc. 6. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!