Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fekete vagy piros? Miert?...

Fekete vagy piros? Miert? Melyik szexibb?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. jan. 27. 11:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért, de nekem inkább a fekete tetszik.
2016. jan. 27. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem is a fekete. Visszafogottabb, mint a másik, de annyira mégsem. :D

Szívesebben venném fel.

2016. jan. 27. 12:28
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
mindkettő nagyon csúnya, olcsó hatású.
2016. jan. 27. 12:59
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, igen 3as. Itt a legdragabb markas ruhakra is akad nem 1 valaszolo, aki ezt mondja. Nem ez volt a kerdes.
2016. jan. 27. 13:03
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
tökmindegy, hogy drága vagy márkás-e, ha csúnya. szerintem ez tipikusan az az olcsó ízléstelen aliexpresses fazon és anyag. de ha választani kell a kettő között: a fekete egy fokkal kevésbé csúnya.
2016. jan. 27. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Tök mindegy miféle ruha ez, de tipikusan a cigányos, olcsó típus így ránézésre. Szexi? Hát attól nagyon távol áll mindkettő. Egy ruha attól még nem lesz szexi hogy a fél melle ki van belőle az embernek... ez max közönségessé teszi.
2016. jan. 27. 14:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Latom nagyon sok prud ember van errefele. Vagy irigy? Persze, tudom, tudom senki nem venne fel, mert az ittlevok 100%a gyonyoru smink nelkul kocos hajjal es 3 szammal nagyobb melegitoben is...
2016. jan. 27. 14:22
 8/11 anonim ***** válasza:

irigy?? ne nevettess már, ugyan mégis mire? az meg hogy jön ide, hogy ki hogy néz ki smink nélkül? lol

a ruháról mondtuk el a véleményünk, láthatod, nem egyedül én gondolom azt, hogy ócska hatása van, de ha neked tetszik, felőlem vedd meg, nekem 1 forintot sem érne, az biztos.

2016. jan. 27. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Így ahogy a képen van elég tróger, de egy kisebb mellű nőn, feljebb húzva, elegáns sminkkel teljesen jó lehet.
2016. jan. 27. 17:02
 10/11 anonim ***** válasza:
A fekete nekem is.
2016. jan. 27. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!