Hol lehet Magyarországon jó ingeket venni?
Figyelt kérdés
17f vagyok és szeretek inget hordani hol lehet a legjobb ingeket venni amik megfelelnek az alábbi kritériumoknak: 1. Legyen minőségi, jó anyag, nem megy szét 2 hónap után 2. Jól néz ki, arra gondolok hogy tényleg nagyon jól néz ki
3. Slim fit (a többi nem áll túl jól nekem)
4. Nem Vintage.
5. Megfizethető ár, gondolok arra hogy maradjunk 15 000 Ft alatt
2016. jan. 26. 16:58
1/3 anonim válasza:
Bármelyik boltban. Menj be egy plázába.
2/3 anonim válasza:
Az 1.,3.,4.,5. pontnak rengeteg üzlet kínálata megfelel, mivel valószínűleg szétnéztél sok helyen a kérdés feltevése előtt (??), és nem találtál, ezért azt gyanítom a 2. pontnak nem tudott semelyik megfelelni. Párom hasonlóképpen nehezen talál nagyon inget magának, és nála is ott buknak meg, hogy szerinte nem néznek ki jól. Lehet, hogy neked is ott motoszkál egy konkrétabb kép a fejedben, és azt keresed akár tudat alatt, így viszont amíg az nem sétál szembe, a többi nem fog tetszeni.
3/3 A kérdező kommentje:
#2 fején találtad a szöget, jártam mindenhol(Zara, Van Graaf, H&M stb.) de egyszerűen volt egy ing a van graafban ami tetszett azt meg is vettem, a férjed hol találja meg a neki kellőket?
2016. jan. 28. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!